Tofucznica z kurkami, z czarną solą i pieprzem + razowy chleb pszenno-żytni na zakwasie z wegańskim fake meat ;)
Składniki:
tofu 450g
szczypta czarnej soli z siarką
czarny pieprz
olej
kurki podsmażone na oleju
wegańska śmietanka
Components:
tofu 450g
black salt
black pepper
oil
golden chanterelle
vegan cream
poniedziałek, 6 sierpnia 2012
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
i jak niebo w gębie? a tych kurek tak 250 g starczy bo u mnie kosztują majątek:D
OdpowiedzUsuńgarść wystarczy ;) A na kurki to lepiej się wybrać na 2 godziny do lasu i pogrzebać w mchu ;)
OdpowiedzUsuńja się nie znam na grzybach (mam jakiś taki defekt:D,ale w zamian bezbłędnie rozróżniam różne mąki-żytnie,orkiszowe, pszenne, owsiane itd łącznie z typami np 450 od 500) i boję się ,żebym rodzinę otruła
OdpowiedzUsuń