zdrowe to to nie jest, bo to gluten ;) Ja kaczkę lubię jako dodatek do podsmażanych i następnie duszonych warzyw. Podsmażone z sosem sojowym i odpowiednią mieszanką przypraw mi osobiście smakowo odpowiada. Kaczkę robiłam również w gulaszu z ciemnym sosem oraz z białym na bazie śmietanki sojowej i od czasu do czasu lubię tego skosztować. Wszystko zależy od przypraw, bo kaczka sama w sobie to nie jest żaden smakołyk :)
Próbowałam już mock duck i mock chicken, ale nie przypadły mi do gustu. A Ty co o nich sądzisz?
OdpowiedzUsuńzdrowe to to nie jest, bo to gluten ;) Ja kaczkę lubię jako dodatek do podsmażanych i następnie duszonych warzyw. Podsmażone z sosem sojowym i odpowiednią mieszanką przypraw mi osobiście smakowo odpowiada. Kaczkę robiłam również w gulaszu z ciemnym sosem oraz z białym na bazie śmietanki sojowej i od czasu do czasu lubię tego skosztować. Wszystko zależy od przypraw, bo kaczka sama w sobie to nie jest żaden smakołyk :)
Usuń