niedziela, 2 grudnia 2012

Salve natura stek górski

Salve natura stek górski
w sałatce:
- ugotować ryż brązowy z glonami kombu (tnę na małe kawałki)
- uprażyć i ugotowac jaglankę
- do ryżu i jaglanki dodać kiełki brokuła, pokrojony płat steku górskiego salve natura (wegański stek, można jeść na zimno i smażony)
- dodać pokrojonych pomidorów suszonych z oleju i czarne oliwki
- skropić sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i olejem lnianym, dodać pieprzu



















2 komentarze:

  1. Cześć, wolisz stek górski czy bałtycki? Ja próbowałam obu i jednak preferuję górski, jednak zawsze go obsmażałam do obiadu. Nie wpadłam na zastosowanie go w sałatce:-(

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. górski wolę, zjadam nawet na surowo w kanapce ;)
      ale nie za często ;)

      Usuń