zdrowe pokarmy, które można długo przechowywać i warto je mieć w spiżarni na wypadek głodu ;)
suszone morele bio (wyłącznie niesiarkowane) - na piękną skórę i długie włosy ;)
ryż brązowy - zawiera witaminy i minerały, których ten biały jest w dużej mierze pozbawiony
kasza jaglana - dobra na wszystko ;)
sezam niełuskany bio - idealny prażony, jako posypka sałatek lub składnik gomasio
żyto - prawda, że zdrowsze to aniżeli biała bułka? ;)
glony wakame i kombu - źródło cennych minerałów
czarna soja - można zrobić własne tofu ;)
płatki orkiszowe
środa, 9 maja 2012
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
glony wakame - moj najwiekszy problem, mam z 4 wielkie sloje tego ustrojtwa i jak na razie nie znalazlam dobrego przepisu zeby je zurzyc! no, moze salatka z ogorkiem i wakame i sosem sezamowym, ale ile mozna... masz jakis fajny pomysl?
OdpowiedzUsuńmy gotujemy z dodatkiem tych glonów jaglankę i potem zjadamy z dodatkiem duszonych warzyw ;)
UsuńJakoś się przełknie ;)