środa, 13 października 2010
Tort czekoladowy.
Przepisy na biszkopty w poprzednich postach.
Kremem jest rozpuszczona gorzka czekolada (2 tabliczki conajmniej), z mlekiem sojowym, 1/2 szklanki cukru pudru, ewentualnie 1/3 kostki margaryny.
Biszkopt kroimy na pół i nasączamy kawą zbożową (zimną), smarujemy czekoladowym kremem.
Najlepiej smakuje 3go dnia ;)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
jeśli jest tak dobry, jak poprzednio to zazdroszczę!
OdpowiedzUsuńbył dobry, potwierdzam:)
OdpowiedzUsuńTwój blog to kopalnia przepisów na wegańskie torty! nie omieszkam skorzystać przy najbliższej okazji :)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam :)
hehehe tylko tortom mam szansę zrobić zdjęcia, bo obiadki szybko schodzą ;)
OdpowiedzUsuń